четвъртък, 31 януари 2013 г.

Ски урок за деца, лишени от родителски грижи, организират от Сдружение азбукари и СК Марина спорт

На 1 февруари 2013 г. "Сдружение азбукари", съвместно със спортен клуб "Марина спорт", организира ски урок за деца, лишени от родителски грижи.
 
Целта е да бъде подарен един незабравим ден в планината на малчуганите от дома за в кв. "Драгалевци", съобщават от сдружението. Там са настанени около 60 деца, на възраст между 3 и 7 години.
 
Сборният пункт е в 10 часа пред хижа "Алеко" на Витоша. Събитието е част от поредицата инициативи, чиято цел е събирането на средства за изграждането на първата в България комбинираната, обществена детска площадка за игра и обучение, адаптирана и за деца със специфични потребности.
 
Предвижда се откриването й да сложи началото на второто издание на детския фестивал "Вярвам в теб!", който тази година ще се проведе на празника на детето - 1 юни и деня на Ботев - 2 юни в "Южния парк" в София.
 
"Сдружение азбукари" е организатор на детския фестивал "Вярвам в теб!", който се провежда с медийното партньорство на iNews.
 
За втора поредна година ще бъде дадена възможност на децата да покажат своите артистични и спортни таланти, като входът ще бъде напълно свободен.

iNews.bg
29.01.2013 | 17:07

Няма коментари:

Публикуване на коментар