вторник, 6 ноември 2012 г.

Как не е в България?

Е, в България безплатни ски карти за децата няма.  Но виж в Австрия...

 Деца на възраст до 15 години ще могат да карат ски безплатно в SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental през "семейните седмици" извън сезона!   тиролският курорт, особено известен като семейно-ориентиран (и в тази светлина спечелил множество награди), е поредната иновативна стъпка напред в предложенията към семействата с деца.

Вярно, въпросните
"седмиците за семейни ски" не са много: от 8-ми до 21-ви декември и от 16-ти март до 7-ми април, но пък са много изгодни.  Единственото предварително условие е поне един от родителите да си купи лифт карта, валидна за най-малко 3 дни.

SkiWelt е доста подходящ за семействата  със своите широки, полегати склонове и множество сини писти (както за начинаещи, така и за семейства), а в допълнение системите за безопасност на децата на всички лифт съоръжения превръщат цялото ски преживяване в много по-спокойно прекрарване.

В ски курорта има дори ясла за съвсем малки деца (на възраст от 5 месеца), така че родителите могат да покарат сами по пистите, без да се тревожат за своите бебета. Особено голям интерес напоследък има към специалните "мини карвъри" - атракция, разработена от ски училището в Шефау (Scheffau), предназначена за най-малките скиори, която им позволява изключително лесно и приятно да направят първите си опити със ски на детските писти.



Няма коментари:

Публикуване на коментар